亚洲免费av电影一区二区三区,日韩爱爱视频,51精品视频一区二区三区,91视频爱爱,日韩欧美在线播放视频,中文字幕少妇AV,亚洲电影中文字幕,久久久久亚洲av成人网址,久久综合视频网站,国产在线不卡免费播放

        ?

        初三模擬訓練

        2009-01-01 00:00:00
        閱讀與作文(英語初中版) 2009年6期

        I.單項填空(本題共20小題;每小題1分,滿分20分)

        從A、B、C和D四個選項中,選出可以填入空白處的最佳選項。

        1.Liu Changchun is_________first Chinese to join the Olympics.

        A. a B. an C. the D. /

        2.New York and Washington D. C. are good places to visit_________May or October.

        A. from B. at C. in D. on

        3.My father is a teacher._________saved four students from a falling building in the earthquake(地震).

        A. He B. I C. She D. You

        4.As a_________, he tries to give the firsthand information to the public as soon as possible.

        A. secretary B. passenger C. professor D. reporter

        5.By studying hard and not_________,you will succeed.

        A. giving up B. hurrying up C. looking out D. trying out

        6.--May I invite you to have dinner this Friday?

        --_________ .

        A. Yes,please. B. Just have a look.C. Never mind. D. Yes, I'd love to.

        7._________lovely day! Let's go for a walk.

        A. What B. What a C. How D. How a

        8.Li Ming is the photographer_________won the Photo Competition last month.

        A. whose B. which C. who D. whom

        9.It is_________that some young people in China are starting to show interest in Peking Opera.

        A. crazy B. sad C. useful D. nice

        10.It's still early. You_________worry about the time.

        A. can't B. wouldn't C. needn't D. couldn't

        11.--Thank you for your help.

        --_________.

        A. That' s great.B. Your' re welcome.C. I'm sure of that.D. I'm afraid not.

        12. The operation on Sandy' broken leg_________three hours.

        A. lasted B. spent C. included D. cost

        13. Having afternoon tea is an English_________.

        A. ceremony B. tradition C. menu D. food

        14. Tony likes listening to music,_________he hates practising the violin.

        A. but B. so C. and D. or

        15. Pirates of the Caribbean is one of_________films that I have ever seen.

        A. very exciting B. more exciting

        C. much more exciting D. the most exciting

        16.--Could you tell me_________?

        --It's just opposite the road.

        A. how can I get to the bus station B. where the bus station is

        C. how I could get to the bus station D. where was the bus station

        17. Travelers_________to use mobile phones while flying.

        A. don't allow B. aren't allowed C. won't allow D. didn't allow

        18. Lucy uses her pocket money to buy books,_________she loves reading.

        A. if B. although C. because D. until

        19. Mr. Zhang is a teacher of rich experience.He___________ English for 20 years.

        A. has taughtB. will teach C. teaches D. taught

        20. To protect the environment, most supermarkets in China stopped _________ free plastic bags.

        A. to sendB. sending C. to provideD. providing

        Ⅱ.完形填空(一)(本題共10小題;每小題1分,滿分10分)

        閱讀下面短文,掌握其大意。然后從各題所給的四個選項(A、B、C和D)中選出最佳選項。

        One day Mark Twain was asked whether he could remember the first money he made.

        He thought a while and then 21 ,\"Yes. It was at school. The pupils in those days never 22the things of the school. They often broke the windows and glasses. There was a 23that any boy who broke the glass would be 24 in front of the whole school, or have to pay five dollars.\"

        \"One afternoon I was playing football, when 25 my ball hit the window. I ran over and found 26 glass broke into pieces. I could do 27but tell my father I had made the mistake,and that I should pay the money or be beaten before the whole school. He agreed to give me the money 28 I could hand it over to the head teacher. But 29giving me the money, he took me upstairs and gave me a good beating.\"

        \"But having had one beating and got used to it, I decided I would accept another beating at school and 30 the five dollars. So that's what I did. That was the first money I ever made.\"

        21. A. promised B. answeredC. explainedD. agreed

        22. A. took care ofB. did harm toC. threw awayD. picked up

        23. A. test B. fact C. rule D. goal

        24. A. praised B. welcomed C. bittenD. beaten

        25. A. suddenlyB. carelesslyC. luckily D. carefully

        26. A. it B. its C. whichD. whose

        27. A. nothing B. something C. everything D. anything

        28. A. even thoughB. rather thanC. ever since D. so that

        29. A. instead of B. thanks to C. before D. without

        30. A. accept B. refuse C. keepD. return

        Ⅲ.閱讀理解(一)(本題共20小題;每小題2分,滿分40分)

        閱讀下列短文,從各題所給的四個選項(A、B、C和D)中,選出最佳選項。

        Passage 1

        A blind boy sat on the steps of a building with a hat by his feet. He held up a sign:\"I am blind; please help. \"There were only a few coins in that hat.

        A man was walking by. He took the sign from the boy, turned it around, and wrote some words. He put the sign back, so everyone would see the new words when they walked by. Soon the hat began to fill up(裝滿). A lot more people were giving money.

        That afternoon the man came again to see how things were. The boy knew him from his footsteps and asked, \"What did you write?\"

        The man said, \"I said what you said, but in a different way.\" What he had written was \"Today is a beautiful day and I cannot see it.\"

        Both signs said that the boy was blind. But the first sign simply told people to help by putting some money in the bat. The second sign told people that they were able to enjoy the beauty of the day, but the blind boy could not. The second sign was more helpful.

        31. The blind boy sat on the steps of a building because he ____________ .

        A. lost his money

        B. was waiting for a man

        C. wanted to get help from others

        D. couldn't see the sign on the building

        32. When a man saw the sign held up by the blind boy, he____________ .

        A. drew some coins on it

        B. put a few coins in the hat

        C. turned it around and walked away

        D. wrote some words on the back of it

        33. The boy could recognize the man from _____________ .

        A. his footsteps B. his voice C. his wordsD. his accent

        34. We can infer (推斷) from the second sign that we should _____________.

        A. give more money to the blind

        B. be thankful for what we have

        C. enjoy ourselves during the day

        D. try to do things in a different way

        35. The best title of the passage is_________.

        A. I am blind; please help

        B. There is always a better way

        C. Giving is better than receiving

        D. Today is a beautiful day and I can't see it

        Passage 2

        Do you want to become an astronaut? If you want to be one of the few people to experience the thrill of lift-off(發(fā)射), see the Earth from on high and float (漂浮)in a spacecraft, then how do you go about it? Well:

        First: You must really want to become an astronaut as it takes many years of study and work before you even begin your astronaut training. Most astronauts begin when they are between 27 and 37.

        Second:You need to be clever enough to attend a university to study engineering, medicine or one of the sciences. Many astronauts also learn to be pilots in their country's air force(空軍).

        Third: Astronauts come from many different countries, so they need to speak English so that they can all talk to one another.

        Fourth:You must be healthy as astronaut training can be very tiring.

        Lastly:On a spacecraft astronauts live and work in a very small space, so you need to get on well with people.

        Are you still interested? If so, maybe you will become one of the men and women that orbit the Earth in a spacecraft walk in space or visit Mars. See you in space!

        36. The underlined word \"thrill\" may mean the following feelings EXCEPT_________.

        A. excitement B. danger C. fear D. pleasure

        37. Usually the astronaut training starts when they are_________.

        A. at the university B. in the army C. between 27 and 37 D. older than 37

        38. From the passage, we know that all astronauts need to_________.

        A. study in different countries

        B. be cleverer than ordinary people

        C. be pilots in the air force at first

        D. study engineering, medicine or one of the sciences

        39. Astronauts coming from different countries use_________to talk to each other.

        A. actions B. gestures C. English D. French

        40. If you are on a spacecraft, you need to learn how to_________.

        A. walk and fly in space

        B. orbit the Earth or visit Mars

        C. live and work together as a team

        D. live and work in a very small space

        Passage 3

        Are you spending two days in Tokyo? Are you moving to Melbourne? No matter where you're going or how long you're staying, keep reading!These tips(建議)will help you make the most of any city adventure.

        Before you arrive

        Read a city guidebook. If you don't want to buy one, just look through the guidebooks in a store. They can give you some advice on how to plan your trip.

        Search the Internet. Websites such as Citysearch.com and Economist.com provide information on cities around the world . Blogs(博客) can also give you a chance to learn from others' travel experiences.

        Doing research before you arrive will help you experience the city's claim to fame(知名特色). Whether it's a city symbol, a shopping area, or a river —— you should see it.

        When you arrive

        If possible, pick up a free city map at the airport, train station or your hotel. Visit the city's tourism office, which will provide other valuable information. Sometimes local(當?shù)氐? newspapers or posters offer tours or other services.

        Carry the hotel's business card or write down the address and phone number. Take note of the neighborhood around your hotel. It will be helpful when you return.

        Ask a local person for advice. Many cities have treasures that most tourists don't know about. A local can direct you to a wonderful but less famous restaurant, park or museum.

        Finally, be adventurous!Some of the best things that a city has to offer can be found by mistake. If you're not afraid to get lost, you'll see more —— and you'll have a better time!

        41. When you plan a city tour, you are advised to_________.

        A. get a city map B. ask a local person

        C. read a city guidebook D. go to a tourism office

        42. According to the passage, we can get others' travel experiences from_________.

        A. blogs B. posters C. local newspapers D. city guidebooks

        43. Doing research before starting a trip is helpful for us_________.

        A. to travel around the city

        B. to visit less famous places

        C. to find treasures in the city

        D. to experience the city's claim to fame

        44. From the passage we know that a free city map may be found_________.

        A. at the airport B. on the Internet

        C. at a bookstore D. in a shopping area

        45. The article is mainly written to give us some advice on_________.

        A. how to explore a city

        B. how to plan a city adventure

        C. how to search for information on a city

        D. how to be more adventurous in a city tour

        Passage 4

        Every year, thousands of students choose to study in another country. More than 30 percent of these students go to the United States. Around 15 percent go to Italy,and 10 percent go to both England and Germany. A little less than 10 percent go to Australia, and around 5 percent go to Canada.

        No matter where a student chooses to study, there are some things universities around the world need. First, all students must graduate from high school before they can apply(申請) to a university. Most universities also need some kind of test for students to enter the university. Universities in the United States, Australia, and Canada usually need some kind of standardized (標準化的) exam, such as the SAT in the United States. Students who do not come from English-speaking countries also must take a test such as the TOEFL in the United States and Canada to show they know enough English to study in English. England and Australia require students to take the IELTS.

        In most countries, students must apply to each university they hope to go to. However, students applying to universities in England can use one form to apply to six universities at one time through the British Council (英國文化學). Many students like this because it can save them a lot of time and money. For universities in other countries, students must fill in different forms for each university and pay a fee (費用) with each application.

        46. According to the passage,_________is the most popular country where foreign students would

        like to choose to study in Europe.

        A. the USA B. Italy C. Germany D. England

        47. According to the passage, those who want to study abroad can't apply to any university un-til_________.

        A. they get their passports

        B. they choose the right country

        C. they graduate from high school

        D. they pass the TOEFL or the IELTS

        48. The underlined word \"SAT\" may stand for_________ in the USA.

        A. a university B. a kind of test

        C. a social group D. a school organization

        49. If Chinese students want to apply to a university in Australia, they have to_________.

        A. take the TOEFL B. take the IELTS

        C. know enough English D. study English first

        50. One of the advantages for students applying to universities in England is that_________.

        A. it saves time and money

        B. they needn't pay for any application

        C. they can choose six countries each time

        D. they have six chances to go to other countries.

        Ⅳ.情景交際(本題共5小題;每小題2分,滿分10分)

        根據(jù)對話內(nèi)容選出可以填入空白處的最佳選項,有兩項為多余選項。

        A:Can I help you ?

        B:Yes. 51

        A:Oh,we've got some dresses here. 52.

        B:OK.

        A:All the things are on sale(降價出售)today. 53

        B: Wonderful ! It's the right colour for me. May I try it on?

        A: 54

        B: Great!It fits me well. By the way, do you have the right shoes to match it?

        A: Sure. Take a look at the amazing shoes.

        B:That's great! 55

        A.298 yuan.

        B:That's fine. I'll take them.

        V.完形填空(二)(本題共13小題;每小題2分,滿分26分)

        A.閱讀下面短文,根據(jù)文意,將方框內(nèi)所給的詞填入相應的空白處,使短文意思完整。(每個詞只能用—次)

        becausewhatbillservice invites lively foodusually

        Dining out in the West and dining out in China are two very different experiences. In the West, people eat very personally. They do not often share their56. When a plate arrives in a western restaurant, everything on it is57for one person. The person wants to know exactly58and how much they are going to eat. This is not just59they have different tastes, it's also a matter of cost. Unless a person60everyone as treat(款待), each dinner usually only pays for his or her share.

        Yet people often tip(給小費) the waiters. You tip on how good you thought the61was . But it's usually about ten percent of the 62 .

        In China,food is passed around and shared. That makes eating out more63.Yet paying is not shared.Westerners think the way people in China sometimes argue(爭論) over who pays the bill seems very trange!

        B.閱讀下面短文,在短文的空格內(nèi)填入適當?shù)脑~,使其內(nèi)容通順。(每空格限填一詞)

        The 2004 Olympic Games were held in Athens in August. The Games were watched by four billion people all over the world. This was the biggest number of people ever to 64a sports event. More than 11,000 sportsmen and sportswomen from 202 countries took part in the Games, with a larger number of sportswomen 65ever before.

        The largest number of medals was won by America, with 35 gold medals. China came second with 32 gold medals. Russia was66, with 27 gold medals.

        When the Chinese Olympic sportsmen and sportswomen 67 to China after the Games, many people came to see them at the airport. They were very proud of their heroes. The sportsmen and sportswomen were 68 very proud. \"My country, I love you!\" said Liu Xiang, the winner of the hurdling gold medal.

        At the end of the 2004 Olympic Games, the Olympic flag was taken to Beijing for the 2008 Games. The Games do not stop!

        Ⅵ.閱讀理解(二)(本大題共7小題,滿分16分)

        閱讀短文內(nèi)容,根據(jù)短文內(nèi)容,按要求完成各題

        Passage 5

        Florence Nightingale was born in a rich family. (74)When she was young, she took lessons in music and drawing, and read great books. She also traveled a great deal(大量地)with her parents.

        (75)As a child she felt that visiting sick people was both a duty and a pleasure. She enjoyed helping them.

        At last her mind was made up, \"I'm going to be a nurse.\" She decided.

        \"Nursing isn't the right work for a lady,\" her father told her.

        \"Then I will make it so. \"she smiled. And then she went to learn nursing in Germany and France.

        During the Crimean War in 1854, she and a team of thirty-eight nursrs went to the front(前線)hospitals. What they saw there was terrible. Many soldiers died because the hospitals were dirty. But the brave nurses went to work hard to make the hospital clean and stop soldiers dying. Florence used her own money and some from friends to buy clothes, beds, medicines and food for the men. Her only pay was smiles from the dying soldiers. But they were more than enough for this kind woman.

        After the war she returned to England in 1856, and was honored for her services by Queen Victoria. But Florence said that her work had just begun. She raised money to build the Nightingale Home (療養(yǎng)院)for Nurses in London. She also wrote a book on public health, which was printed in several countries.

        She died at the age of ninety, still trying to serve others through her work as a nurse. In fact, it is because of her that we honor nurses today.

        A. 根據(jù)短文內(nèi)容回答下列問題。(每小題2分)

        69. What did Nightingale love doing when she was a child?

        70. What did her father say when Nightingale decided to be a nurse?

        71. How long did Nightingale work in the front hospitals?

        72. Did Nightingale make a lot of money during the Crimean War?

        73. Why do we honor nurses today?

        B. 將文中畫線的句子翻譯成漢語。

        Ⅶ.寫(滿分28分)

        A. 句子翻譯。根據(jù)下面各題所給漢語意思用英語完成句子。(共4小題,滿分10分。其中76—78小題,每小題2分;79小題4分)

        76.英語考試結(jié)束后,下周就沒課了。

        After the English exam,___________________.

        77.太吵了,請把電視音量調(diào)低些。

        _____________. Turn down the TV,please.

        78.和過去相比,我們的生活越來越好。

        Compared with the past,_____________.

        79.昨天他給我打電話的時候,我正在彈鋼琴。

        ________________________ .

        B. 書面表達(略)

        初三模擬訓練答案

        Ⅰ. 單項填空

        1. C解析:序數(shù)詞要和the連用。應選C。

        2. C解析:本題考查時間的介詞搭配。因句中只有月份.故用in。應選C。

        3. A解析:空缺詞指代的是my father,故用he。應選A。

        4. D解析:由后半句內(nèi)容可知,該職業(yè)從事的是向公眾傳遞第一手信息,應是個媒體工作者,只有reporter記者符合。應選D。

        5. A解析:根據(jù)句意,努力工作,不放棄,你便會成功。give up放棄;hurry up加快;look out小心;try out試驗,提取。應選A。

        6. D解析:接受對方的邀請通常說,Yes,I'd love to。應選D。

        7. B解析:本題考查感嘆句??捎镁涫接校篧hat a lovely day! How lovely the day is! How lovely a day it is! 應選B。

        8. C解析:photographer后引導的是修飾它的定語從句,且空缺單詞在定語從句中作主語,指代Li Ming,故選C。

        9. D解析:越來越多的年輕人開始對京劇感興趣是一件好事,對國粹的發(fā)揚保持有益。應選D。

        10. C解析:根據(jù)句意,還早,你不需要擔心時間,A不能,B不會,C不需要,D不可以,應選C。

        11. B解析:對于感謝的回答可用You're welcome./That's all right./Not at all。應選B。

        12. A解析:根據(jù)句意,手術(shù)持續(xù)了三個小時,last表持續(xù)多長時間。應選A。

        13. B解析:A儀式;B傳統(tǒng);C菜單;D食物。根據(jù)句意,喝下午茶是英國的傳統(tǒng)。故選B。

        14. A解析:根據(jù)句意,前后是轉(zhuǎn)折關(guān)系,表Tony雖然喜歡聽音樂,但他討厭練小提琴。應選A。

        15. D解析:該電影是我所有看過電影中最刺激的之 一,應用最高級,應選D。

        16. B解析:回答語是方位,所以詢問的是車站在哪里,而不是如何到達車站,排除C、A。tell后引導的賓語從句中主、謂語的語序同陳述句中主、謂語序一致。故選B。

        17. B解析:根據(jù)題意,旅行者飛行的時候不準使用手機,應用被動語態(tài),且這是一個一般經(jīng)常的事實,故用一般現(xiàn)在時。應選B。

        18. C解析:根據(jù)句意,該句是因果關(guān)系,應選C。

        19. A解析:由\"for 20 years\"可知,應用現(xiàn)在完成時,表從開始教到現(xiàn)在已經(jīng)20年了。應選A。

        20. D解析:stop后應接動名詞,即stop doing sth,排除 A、C。超市向人們提供塑料袋而不是派送塑料袋,故選D。

        Ⅱ. 完形填空(一)

        21. B解析:由上文\"was asked\"可知,此處Mark Twain回答。應選B。

        22. A解析:由下句\"They often broke the windows andglasses\",可知,那時的小學生不愛惜學校的公物。應選A。

        23. C解析:由句意,講的是學校關(guān)于破壞公物的一條校規(guī),應選C。

        24. D解析:由文章第三段第三句可知,應選D,beaten。

        25. A解析:根據(jù)句意,正在踢球時球突然打到窗戶上,A突然地;B不小心地,形容人;C幸運地;D小心地,應選A。

        26. B解析:玻璃是窗戶的,所以用its,相當于the glass of the windows。應選B。

        27. A解析:nothing...but為固定句式,表只能,別無選擇。此處句意為,我只能告訴父親我犯的錯,沒有別的辦法。故選A。

        28. D解析:A即使;B而不是;C自從;D以便。根據(jù)句意,爸爸給我錢以便我交給老師。應選D。

        29. C解析:由下文可知,父親還是給了作者錢,排除A、D。故選C。

        30. C解析:根據(jù)句意,作者想再被打一頓以便把錢留下來。應選C。

        Ⅲ. 閱讀理解(一)

        31. C解析:由文章第一段可知,盲孩是在乞求幫助,應選C。

        32. D解析:由文章第二段可知,男士寫了些字在盲孩的牌子上。應選D。

        33. A解析:由文章第三段可知,應選A。

        34. D解析:牌子經(jīng)男士一修改后,打動了很多人,和之前的牌子效果完全不一樣,因此告訴人們換一種方式也許效果更好。應選D。

        35. B解析:同34題,應選B。

        36. B解析:由experience可知,thrill指的是發(fā)射時人們的感覺,包括激動、害怕、快感。B不屬于感覺,應選B。

        37. C解析:由文章第二段最后一句可知,應選C。

        38. D解析:A錯,文章說的是學習英語以和來自不同國家的人交流,B錯,要足夠聰明,但并沒有說一定要比普通人聰明,C錯,很多宇航員要在空軍中作試驗性的飛行,但并不是全部都要。D項符合題意,故選D。

        39. C解析:由文章第四段可知,來自不同國家的宇航員用英語交流,應選C。

        40. C解析:由文章第六段可知,因為空間站空間很小,所以宇航員應該能夠與別人和諧相處。

        41. C解析:由文章第三段可知,在計劃旅行時先閱讀導游書,應選C。

        42. A解析:由文章第四段可知,可以從別人的博客上獲得很多的旅行的體會,應選A。

        43. D解析:由文章第五段可知,到達目的地前做些研究可以幫助我們游歷城市的知名特色。應選D。

        44. A解析:由文章第七段可知,在機場、火車站、旅館可以拿到免費地圖,應選A。

        45. D解析:由文章第一段可知,文章針對如何使旅行更刺激而提出建議,應選D。

        46. B解析:由文章第一段可知,意大利是歐洲國家留學生去的最多的。應選B。

        47. C解析:由文章第二段第二句可知,只有在拿到高中畢業(yè)證書后才可以申請國外大學,應選C。

        48. B解析:由SAT所在句可知,SAT是去美國讀大學需要通過的一門考試,應選B。

        49. B解析:由文章第二段最后一句可知,去澳大利亞留學應參加IELTS考試,應選B。

        50. A解析:由文章最后一段可知,申請英國大學的一個優(yōu)點是可以用一份申請表申請六所大學,節(jié)省了時間和金錢,應選A。

        Ⅳ. 情景交際

        51. G52. A53. B54. E55. F

        V. 完型填空(二)

        A56. food57. usually58. what 59. because

        60. invites61. service62. bill63. lively

        B 64. watch 65. than 66. third

        67. returned68. also

        Ⅵ. 閱讀理解(二)

        A 69. visiting sick people

        70. Nursing isn't the right work for a lady.

        71. two years

        72. No,she didn't

        73. It is because of Florence Nightingale that we honor nurses today.

        B. 74. 當她年輕的時候,她修讀了英語和繪畫的課程,并且閱讀了大量的書籍。

        75. 在她還是個小孩時,她覺得探望病人既是一種職責又是一種樂趣。

        Ⅶ. 寫

        A.翻譯句子

        76. there will be no classes next week.

        77. It is too noisy.

        78. our life is getting hetter and better.

        79. When he phoned me yesterday,I was playing the piano.

        B.書面表達(略)

        无码小电影在线观看网站免费| 在线观看免费人成视频国产| 欧美激情五月| 久久国产av在线观看| 日本加勒比精品一区二区视频| 欧美村妇激情内射| ā片在线观看| 精品无码人妻久久久一区二区三区 | 性色做爰片在线观看ww| 人妻丰满多毛熟妇免费区| 少妇一区二区三区乱码| 丰满人妻猛进入中文字幕| 国产精品一区二区在线观看| 看黄网站在线| 国产av一区二区三区国产福利| 麻豆69视频在线观看| 无码人妻久久一区二区三区免费| 国产精品视频yuojizz| 国产精品亚洲在钱视频| 无码av专区丝袜专区| 亚洲国产无套无码av电影| 欧美日韩中文字幕日韩欧美| 国产一区二区资源在线观看| 国产av夜夜欢一区二区三区| 国产精品女同一区二区| 国产三级自拍视频在线| 中文字幕一区二区中文| 国产在线精品一区二区在线看| 日韩丝袜亚洲国产欧美一区| 高清不卡av在线播放| 久久精品国产精品亚洲| 亚洲最大天堂无码精品区| 亚洲一区二区av偷偷| 国产亚洲精品av久久| 大肉大捧一进一出视频出来呀| 国产成人久久蜜一区二区| av网站免费观看入口| 疯狂的欧美乱大交| 久久国产精品国产精品日韩区 | 国产色视频一区二区三区qq号| 欧美日韩亚洲国内综合网|